Optimizare SEO

Cateva detalii care conteaza

Specialistii nostri in Optimizare SEO aleg cele mai eficiente si potrivite cuvinte cheie care reprezinta domeniul tau, ne consultam, analizam concurenta si aducem rezultate vizibile inca de la inceputul colaborarii.

Audit SEO

Oferim consultanta si audit SEO gratuit. Analizam site-ul dvs, domeniul de activitate, concurenta, vechimea site-ului si alti factori cheie pentru optimizarea site-ului.

Optimizare SEO

Realizam serviciul de optimizare SEO intr-un mod unic pentru fiecare proiect. Incepand de la crearea unui continut original si postari saptamanale pana la optimizarea imaginilor.

Rapoarte Analitice

Daca vorbim de SEO, ne bazam foarte mult pe rapoarte, acestea ne indruma mereu in directia buna. Deasemenea, configuram obiective pentru a ajunge la conversii cat mai eficiente.

Conversii SEO

Conversiile SEO se transpun in vanzari, fie in magazinul tau online sau un site de servicii. Fara conversii nu ajungi la clienti.

Rapoarte SEO

Din experienta noastra, rapoartele SEO sunt cele care ne arata daca directia procesului de optimizare este una buna.

Monitorizare

Ne place sa tinem totul sub control, nimic la voia intamplarii. De aceea, monitorizam site-ul tau pentru a vedea progresul.

Platforma Site

Chiar daca SEO in ultima perioada s-a schimbat si a devenit un lucru complex, performanta site-ului mereu va ramane o prioritate.

Vizibilitate Site

Vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare a devenit un lucru mai mult decat necesar pentru orice business care functioneaza online.

Strategii Site

Strategiile SEO nu functioneaza la fel pentru fiecare proiect. Abordam diferit fiecare site si gasim cele mai eficeinte solutii.

Rezultate Vizibile

Rezultate de succes isi doreste orice client, in termen de 3 luni se vor vedea rezultatele optimizarii, in functie de statutul site-ului.

WordPress SEO

Startup Digital detine serviciul de optimizare SEO si pentru site-urile dezvoltate pe platforme CMS ca si WordPress.

Google Guide

Google fiind principalul motor de cautare, acesta ofera si o parte din algoritmica si tehnicile de optimizare a unui site.

Performanta SEO

Serviciul de optimizare este un proces care poate dura intre 3-6 luni si are ca scop inbunatatirea prezentei in mediul online.

Marketing Online

Este foarte important ca site-ul detinut sa fie gasit pe social media, sa fie activ si numarul de vizitatori sa fie in continua crestere.

Analiza Continut

Continutul este cea mai importanta parte a unui site si e foarte important ca acesta sa fie actualizat cat mai des, chiar imbunatatit.

Solicita Oferta Personalizata

Solicita o oferta personalizata pentru afacerea ta, telefonic sau prin email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.