Mentenanta Web & Server

Cateva detalii care conteaza

Printr-un contract de mentenanta/intretinere a site-ului intelegem necesitatea ta pentru: Actualizari periodice a continutului text, imagine & video din site, adaugarea noilor articole, servicii sau sectiuni in site, schimbari periodice a bannerelor, logo-ului si alte elemente de design, adaugarea produselor noi, actualizarea celor existente (pret, descrieri, imagini, stoc etc.), adaugarea de noi categorii/subcategorii, indepartarea erorilor din site, cresterea securitatii & backup periodic, actualizari periodice asupra design-ului din site, imbunatatirea functionalitatilor etc.

Fara batai de cap

Nu mai e nevoie sa cauti tutoriale online pentru actualizari la site, lasa asta in mana specialistilor si salveaza timp pretios pentru tine si afacerea ta.

Tot ce ai nevoie

Ofera clientilor mereu informatia de care au nevoie intr-un timp scurt si asigura-te ca site-ul tau e mereu la zi cu toate actualizarile necesare.

Suport dedicat

Ne gasesti mereu la dispozitia ta atat telefonic in intervalul 8 - 16 cat si prin email la adresa noastra, disponibili 24/24. Intervenim in cel mai scurt timp la solicitarea ta.

Experienta

Avem experienta cu diferite tehnologii, precum CMS-urile: WordPress, Opencart, PrestaShop etc., Framework-uri: Laravel, CodeIgniter, dar si site-uri custom.

Administrare Continut

Pentru a prezenta curiozitate, continutul unui site trebuie sa fie actual, original si sa aibe operatiuni periodice de actualizare continut.

Backup & Securitate

Primesti backup-uri automate, cu restaurari usoare. Noi imbunatatim securitatea si actualizam scripturile si plugin-urilor.

Actualizari Frecvente

Pentru bunul mers al site-ului, update-urile si upgrade-urile sunt inevitabile si necesare. Astfel sunt evitate multe disfunctionalitati.

Administrare Site

Iti oferim posibilitatea de a-ti administra site-ul dezvoltat de noi printr-o interfata usoara. Pentru intrebari ne gasiti aici.

Asistenta Dedicata

Ai luat decizia de a-ti administra singur site-ul si ceva nu functioneaza cum doresti? Iti oferim asistenta necesara in cel mai scurt timp.

Verificare Functionalitati

Oferim verificarea periodica a site-ului si a functionarii corespunzatoare a acestuia, actualizarea periodica a scripturilor folosite.

Solicita Oferta Personalizata

Solicita o oferta personalizata pentru afacerea ta, telefonic sau prin email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.